Zavarovalnice Vam ob predložitvi certifikata za starodobno vozilo in članske izkaznice za tekoče leto ponudijo gotovinski popust v višini do 85%.

Z vpisanim statusom “starodobnik” v prometno dovoljenje pridobi član popust pri plačevanju letne dajatve za ceste (80% popusta), ne plača DMV-ja pri uvozu vozila, oproščen je plačila davka na odjavljena vozila, ne vrača reg. tablice za vozilo leto po odjavi, dobi brezplačno cenitev za vozilo in še in še …

Vsak član prejema revijo AVTO MOTOR CLASSIC na dom po pošti!

Vsak član je sicer tudi vabljen, da s svojo dejavnostjo omogoči drugemu članu ugodni popustv višini, ki se mu zdi primeren. Član SVAMZ bo torej lahko s predložitvijo članske izkaznice za tekoče leto ob nakupu vašega izdelka ali storitve dobil popust, katerega višino določite vi. Udeleženci akcije se  objavljajo v reviji Avto& Moto Classic in na internetni strani SVAMZ.

Za več informacij kontaktiraj pisarno SVAMZ. Pridruži se nam tudi ti!

PODJETJA, ki sodelujejo z nami:

MUZEJ MOTOCIKLOV GROM, MUZEJSKA TRGOVINICA (Vransko): z veljavno člansko izkaznico SVAMZ dobite pri nakupu majice 10% popust.

OPTIKA PETRA (Šentjur): z veljano člansko izkaznico SVAMZ pri nakupu korekcijskih očal dobite 10% popust na okvir, pri nakupu sončnih očal pa brezplačno čistilo.

WWW.OLDTIMERS.SI:  z veljavno člansko izkaznico SVAMZ 5% popust na nakup kovčkov za BMW.

NAKIT SOPHY3D: Z veljavno člansko izkaznico in kodo AMC15 prejmeš 15% popust na nakit (več info www.sophy3d.com)

MAVE D.O.O.: z veljavno člansko izkaznico SVAMZ popusti do 10% pri naročilu oz. nakupu njihovih izdelkov, t.j. članske izkaznice, obeski za ključe, trakovi, tsikalniki, idr. Več info na info@mave.si

PREVOZI VOZIL DOMA IN TUJINA RHI DOO: s predložitvijo članske izkaznice SVAMZ se ponudi popust glede na storitev. Za več info www.rhi.si ali  www.logistik.si

FOTORAFIRANJE DOGODKOV:  15% popust s predložitvijo veljavne članske izkaznice za tekoče leto SVAMZ, kontakt in galerija https://www.fotovizije.com/galerije/

AUTODETAILING DOCTOR GR:  ob nakupu storitve osnovnega paketa notranjega ter zunanjega čiščenja vozila 10€ popusta ob predložitvi veljavne članske izkaznice SVAMZ. Prav poseben posluh imava predvsem za mladodobna in starodobna vozila. Za vse dodatne informacije o ostalih storitvah sva dosegljiva na: doctorgr13@gmail.com ter na: 031/426-286.

RENT A BUG: Iščete idejo za rojstni dan, ali posebno vozilo za vožnjo ženina  in neveste? Na prevoz z oldijem za naše člane 10% popust. Več info na www.rentabug.si!

LEPOTILNICA PRI KARIN: vam ob predložitvi veljavne članske izkaznice SVAMZ ponudi 20% popust na storitev nohtov ali obrvi. Več informacij najdete na FB ter IG @lepotilnicaprikarin ali na številko 064/166-856. Lokacija Podnart (Gorenjska).

MOTOTIME.SI: 10% popust na vsa potovanja v 2024, več info na 040/504441 ali mototime.si@gmail.com