Vsakdo je lahko naš član …

Tudi ti lahko kot posameznik postaneš naš član: pridruži se nam kot lastnik starodobnega vozila ali pa samo kot simpatizer.

Izdali ti bomo člansko izkaznico za tekoče leto in certifikat za starodobno vozilo. V kolikor si že član kluba pričlanjenega SVAMZ, ti bomo izdali certifikat po polovični ceni!

ČLANARINA ZA NEČLANE JE 46,50 EUR, ZA ČLANE KLUBOV PRIČLANJENIH SVAMZ 28,5 EUR!

V kolikor ne želiš ostati član, je potrebno certifikate vrniti v zvezo do 15.12. v tekočem letu z izpolnjenim obrazcem IZSTOPNA IZJAVA. Prav tako se sporočajo vse sprememb do navedenega datuma.  Ob izdaji certifikata, si z načinom delovanja zveze seznanjen tudi preko same vloge/ oz certifikata.

Kot naš član boš prejemal štirikrat letno brezplačno na dom revijo AVTO MOTO CLASSIC in koristil boš lahko popuste ne samo pri zavarovalnicah, ampak tudi ugodnosti naših članov, ki sodelujejo s svojo dejavnostjo v akciji “ KLUB UGODNOSTI”.

Pred pristopom in izdajo dokumentov za starodobno vozilo, si preberi kako Zveza deluje, potem pa se odloči, če se nam pridružiš ali ne. Z izdajo certifikata se smatra, da si razumel načine delovanja in spoznal naša “pravila”  ter da jim boš seveda tudi sledil. Pogoji sodelovanja so zapisani še dodatno na certifikatih.

Pravočasno zbrane informacije z vaše strani bodo pomagale izogniti se dodatnim vprašanjem ob prejemu pošte s člansko izkaznico. Lastniki vozil se sami obračate k nam po dokumente za starodobna vozil in ne obratno.  

Več o samem članstvu si preberi na Se kdaj vprašate, zakaj sploh lahko uporabljate in vozite vašega oldija? | Slovenska veteranska avto-moto zveza (svamz.com)

OBVESTILO:
V kolikor želiš pridobiti poročilo in zapisnik za svoje starodobno vozilo (podlaga za izdajo potrdila o skladnosti na pooblaščenih organizacijah), moraš poklicati pisarno SVAMZ, da napoti na tvoj naslov komisarja SVAMZ!