FIVA – SKUPŠČINA 2019

Skupščine se je udeležilo čez 160 delegatov iz celega sveta

Zaključila se je redna skupščina FIVA, ki je potekala letos na Cipru pod okriljem lokalne zveze OKAK. Udeležilo se jo je ogromno število delegatov, prijavljenih jih je bilo tako 160. Letos so med drugim potekale tudi volitve novega predsednika FIVA. Z veliko večino glasov je bil izvoljen dolgoletni predsednik Komisije za zakonodajo Tiddo Bresters. Ostale komisije so prav tako pridobile nekaj novih obrazov, Nataša G. Jerina ostaja predsednica kulturne skupine in tajnica Komisije za motocikle, Petja Grom pa ostaja član v Komisiji za specialna in posebna vozila.

Predstavljen je bil pester program komisij, ki skrbijo, da se lahko vozila uporabljajo v vsakodnevnem prometu, spopadli smo se z digitalno dobo elektronike in načini ohranjanja le te, spregovorili o vključevanju mladih v svet starodobnih vozil.

Podrobnejše poročilo bo sledilo v naši reviji Avto motor Classic, ki izide decembra.

Nataša G. Jerina predstavi delo svoje komisije. Komisijo sestavlja v letu 2019/2020 9 članov, med drugim dva stara komaj 28 in 29 let.
Nataša G. Jerina in Aleksandar Vidojković, član komisije za kulturo, podelita predstavniku UNESCA, g. George Christophidesu, zloženko letošnjega projekta
Odlično izpeljana seja Komsije za posebna in specialna vozila, v kateri sodeluje tudi Petja Grom

Priporočamo za vas...